Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ranneliikettä ja BB:tä

Ranneliike.netin jutussa NHL:n uudesta numerosta  bongasin tekstinpätkän myös mun kirjoituksestani. "Homopoika maaseudulta kertoo k...

Ranneliike.netin jutussa NHL:n uudesta numerosta bongasin tekstinpätkän myös mun kirjoituksestani.


"Homopoika maaseudulta kertoo konservatiivisesta ja kokoomuslaisesta kylästä eteläisessä Suomessa. Siellä homon merkit ovat korvakoru - senhän jo tietää pikku poika linja-autopysäkillä. Muita homon merkkejä on riehakas lavaesiintyminen. Ja "vitun taidepaskat" ovat homoja kaikki."
Lupailin, että Big Brother-kommentoinnit jäävät tuohon yhteen, mutta nyt on pakko perua ensisilmäyksellä syntynyt ihastukseni BB:n Villeen. Viime viikolla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä keskustellessaan Ville tosin menetti mun (ja nettikeskustelujen perusteella monen muunkin) diggailun. Ihan idiootti jätkä. 

"Ville olisi laittanut transgenderit samaan kastiin pedofiilien kanssa: miehestä moinen ajattelu oli sairasta. Marika ihmetteli Villen kantaa, ja naiselle muistutettiin, että kaikkien mielipidettä piti ohjeen mukaan kunnioittaa." 

En vaan niinku voi käsittää tota. Miten niin sympaattinen ja söpö ja fiksunoloinen poika voi olla noin typerä?!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. mäkin ajattelin sitä ihanana ja sulosena ihmisenä, ja järkytyin kun se sanoi noin !

  VastaaPoista
 2. "Miten niin sympaattinen ja söpö ja fiksunoloinen poika voi olla noin typerä?!"

  No hei, se nyt kuitenkin on BB-Ville, paino osalla "BB". Ehkä jo moiseen ohjelmaformaattiin hakeutuminen antaa tiettyä osviittaa kysymykseen liittyen. (Anteeksi asenteellisuuteni ;))

  VastaaPoista
 3. Elämä ironiaa on, että suurin osa sympaattisista, söpöistä ja fiksun_oloisista_ ihmisistä eivät ole sitä. Suurin osa ihmisistä on oikeasti melko typerää sakkia, jotka ovat unohtaneet miten ajatellaan omilla aivoilla tai eivät sitä koskaan ole oppineetkaan.

  VastaaPoista
 4. Moow, niinpä! Tyrmistyttävää..

  Napoleon, onhan tossa tietyllä tapaa järkeä, mutta kyllähän BB:ssä on ihan oikeasti ollut fiksujakin ihmisiä ja Villekin on tähän kyseiseen uutiseen asti ollut fiksu ja kiva. Kurjaa jokatapauksessa.

  Saneri, ihan totta joo, mutta kun Ville tosiaan tuohon kommenttiin asti vaikutti ajattelevan omilla aivoillaan. Toisaalta ton "ymmärtää", Ville on jostain maalaiskaupungista Jumalan selän takaa eikä vaan kertakaikkiaan ehkä tiedä. Toisaalta, ihan samalla lailla itsekin olen maalaiskaupungista, eikä tulis mieleenkään puhua noin tyhmiä...

  VastaaPoista
 5. Todellakin ko. BB-henkilö menetti kaikki pisteensä minun silmissäni tuohon ajattelemattomaan kommenttiin! Ja olen itsekin maalaiskaupungista kotoisin enkä todellakaan ajattele tuolla tavalla. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva huomata, etten itse ole ainoa, joka vouhottaa jonkun BB-ihmisen tyhmistä puheista :D. Eihän tuo "maalaisuus" tosiaan mikään itsestäänselvä idioottimaisuuden merkki ole :).

  VastaaPoista