Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olkaa hiljaa kaikki poliittiset elimet.

Niin siis, seksuaalinen suuntautuminenhan oli ensisijaisesti (homo)seksiä, sitä on hyvä muutenkin homofobisille lapsille ensimmäisenä mainos...

Niin siis, seksuaalinen suuntautuminenhan oli ensisijaisesti (homo)seksiä, sitä on hyvä muutenkin homofobisille lapsille ensimmäisenä mainostaa... Ei nyt mene ihan nappiin Vihreilläkään, vaikka ajatus tietysti onkin hyvä ja tunnetusti tärkein.

"Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton mukaan esimerkiksi Setan vierailut tarjoaisivat mahdollisuuden avoimelle keskustelulle. - Miehen ja naisen välinen seksi ole mikään normi, jota vasten kaikkea muuta pitää peilata. Nuorten tulee saada tietoa kaikesta seksiin liittyvästä avoimesti ja ilman ennakkoluuloja, toteaa Hannonen."
(http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2248326)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. No jaa, tiedä tuosta mutta kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 2. Vähän tuo on kyllä tökerösti tuossa ilmaistu, mutta sinällään Vihreät on mun mielestä oikealla asialla. Tosin mua ärsyttää, että romanttiset ihmissuhteet, etenkin jos ne eivät ole heteronormin mukaisia, kamalan usein typistetään pelkäksi seksiksi. Seksi on osa, muttei kaikki.

  Sinällään kannatan Seta-vieraiden tuomista kouluhin, ainakin sikäli, että resurssit riittävät. Itse olen aikoinaan Protu-leirillä päässyt kuuntelmaan ja keskustelemaan Setan kouluttajaa/kouluttajan kanssa ja se oli ehdottomasti ymmärrystä ja hyväksyntää lisäävää. En muista, että silloin olisi puhuttu sanaakaan seksistä, vaan enemmänkin siitä kaikesta muusta, mikä liittyy oman seksuaali-identiteetin löytämiseen ja yhteiskunnan suhtautumiseen. Luulen, että sen tyyppinen avoin keskustelu vois olla hyödyksi monelle niin oman suuntautumisensa kanssa hapuilevalle kuin homofoobisellekin tyypille.

  VastaaPoista
 3. Jep, kuten itsekin kirjoitin niin ajatus oli hyvä, mutta muotoilussa olis ollut parantamisen varaa.

  Seta-vieraiden käyttö olis kyllä kieltämättä suotavaa, en ihan tajua kun monissa kouluissa on joko vanhemmat tai jopa opettajat vastustaneet Setan vierailuja.

  VastaaPoista
 4. Kaipa kyse on aika paljon siitä, etteivät ihmiset tiedä, mistä oikeasti on kyse. Se on aina yhtä surkeaa, kuinka ihmiset eivät ota asioista selvää, vaan päättävät mielipiteensä asiasta ennakkokäsitysten pohjalta.

  VastaaPoista