Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvä Perussuomalaiset!

"Perussuomalaisten täysimääräinen  menestys on edellytys sille, että vihreät voidaan sysätä pois hallituksesta ja vihreä vouhotus homo-...

"Perussuomalaisten täysimääräinen menestys on edellytys sille, että vihreät voidaan sysätä pois hallituksesta ja vihreä vouhotus homo- ja lesboliittoineen sekä viherveroineen saadaan takaisin marginaaliin. Sinne, minne ne kuuluvatkin."


(Uutisen voi lukea täältä: http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perussuomalaiset+ajamassa+vihreitä+marginaaliin/1135260403885, mutta varokaa eksymästä kommenttisivulle. Pieni pää voi räjähtää ärsytyksestä ja raivosta, kuten Hesarin keskusteluissa yleensäkin.)


Uskon, että näin yksinkertaisen typerä lausunto kääntyy itseään vastaan hyvinkin nopeasti. Toisaalta on hyvä, että Persut ovat ilmaisseet kantansa näin selkeästi, jolloin ei ole vaaraa repsahtaa järjettömiin typeryyksiin vain siksi, että sehän kuulosti hyvältä

Ja ennen kaikkea haluan uskoa suomalaisten, niiden vanhakantaistenkin, ihmisyyteen ja ajattelukykyyn. 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Oinosen Penan hauvelipuolue, sellaisena Perussuomalaiset minulle pysyy. Ottamatta energiapolitiikkaan ja Vihreiden sensaatiomaisen tekopyhään hallituspolitiikkaan tätä mainintaa kummemmin kantaa voin vain todeta, että olen havainnut homoista vouhottamista yksinomaan poliittisesti konservatiivisella puolella juuri tietyllä akselilla, jonka akselivaltoja ovat Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit.

    Perussuomalaiset näyttää yhä protestiliikkeeltä, jota kannatetaan lähinnä suuttumuksesta vakiintuneiden puolueiden toimintaan. Toivoa sopii, että seksuaalivähemmistöt eivät joudu suurten puolueiden lukuisien möhläyksien maksajiksi. On toki huomattava, että homot halutaan pois arkipäivää häiritsemästä myös muiden puolueiden, kuten Keskustan, Kokoomuksen ja Sdp:n vanhoillisempien kannattajien keskuudessa. Mitä konservatiivisempi ÄO, sitä enemmän meikäläisiä pelätään. Lohdullista sentään on, että Suomessa ei tiettävästi kovin suuria ihmisjoukkoja saada juuri seksuaalivähemmistöjen yhdenvertaisuutta vastustamalla liikkeelle.

    Perussuomalaisissa on muuten niin paljon suoranaisia persläpiä, että ihanpa niitä tutkaillessa tulee erektio. Pahoitteluni epäkorrektiudesta.

    VastaaPoista