Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ahdistelija

Ärsytyyntymisen rajoilla on taas tänään käyty. Mua on jo useamman vuoden aina silloin tällöin tuolla chateissa pyöriessä ystävällismielise...

Ärsytyyntymisen rajoilla on taas tänään käyty.

Mua on jo useamman vuoden aina silloin tällöin tuolla chateissa pyöriessä ystävällismielisesti ahdistellut paikallinen, viisikymppinen homomies. Mitään kovin vakavaa ei kyseessä ole, ukko puhuu ihan ystävällisesti eikä mitään irstauksia edes ellei yhtä lapsipornoklipin linkittämistä lasketa. Hyi joka tapauksessa.

Olen ihan vakavasti tyypille sanonut, että mua ei kiinnosta olla missään tekemisissä, ei nyt eikä koskaan. Asiasta on pitänyt ilmoittaa ihan henkilön yhdistystovereille asti, tyyppi kun on erään systeemin puheenjohtaja. Siltikään ei herra tunnu tajuavan.

Tänään pyörin taas chatissa, niin myös kyseinen tyyppi. Ukko alkoi taas kerran jutella. Ihan kuin ei olisi tuntenutkaan, vaikka varmasti tunsi. Kyseli, että eikö olisi mukava tavata toinen homo samalta paikkakunnalta. Sanoin, että olen luultavasti tavannut kaikki joita haluan tavata. Ukko alkoi sitten puhua siitä, kuinka ketään ei koskaan voi tuntea kokonaan ja aina oppii uutta. Totesin, että kertokoon, jos tietää jotain mitä mä haluan kuulla, mutta en todellakaan aio häntä tavata tälläkään kertaa. Tähän hän vastasi, ettei missään tapauksessa tarkoita, että heti pitäisi tavata tai tehdä mitään muutakaan. Ei kuulemma kuulu tapoihin. Keskustelun aluksi herra tosiaan oli kysellyt, että taitaa haluja olla kun chatissa pyörin ja että hänellä ainakin on. Vastasin, että "höpönpöpönpöppö. moikka."

Tossa on jo pakko olla jotain vikaa päässä. Toisaalta kyllähän sen ymmärtää, 50 vuotta tässä kylässä ilman ketään. Ei liene helppoa. Ehkä pitää alkaa harkita pikaista pakoa täältä jonnekin ihmisten ilmoille, ettei oma kohtalo ole yhtä karu.


(Ja niin, meitsi on nykyään twitterissäkin! Profiili löytyy täältä. Seuratkaa minua :D!)

You Might Also Like

0 kommenttia