Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Herkkä mielentila

Selvästi tekee syysmasennus tuloaan! Oon hirveän herkässä mielentilassa, kyynelehdin hyvin herkästi näinä päivinä. (Kuva: Disney-Pixar) ...

Selvästi tekee syysmasennus tuloaan! Oon hirveän herkässä mielentilassa, kyynelehdin hyvin herkästi näinä päivinä.


(Kuva: Disney-Pixar)
Eilen kävin katsomassa Toy Story 3:n, kesän kestäneen odotuksen jälkeen. Elokuvaa katsoessa itketti jo ihan siksi, että elokuva oli hieno, hyvin tehty ja hauska ihan luonnostaan, ilman typerää ja keskinkertaista huumoria. 

Selvästi elokuva vaikutti emotionaalisesti muihinkin. Koko oma seurueeni kyynelehti pitkin loppukohtauksia, ja Facebook-tilakommenteistakin kävi myöhemmin ilmi, etten tosiaan ollut ainoa. 

Toinen liikutuksen vapinoita aiheuttanut uutinen oli tämä:

"Homopingviinit adoptoivat hylätyn munan 
--
- Pariskunta käyttäytyy aivan samalla tavoin kuin heteropariskunta tekisi. Kumpikin isä hoitaa tunnollisesti adoptiovauvaansa, eläintarhan tiedote kertoo."

Voi että. Olisipa itselläkin lapsi ja mies. Mistä niitä saa? 


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tekisi itsekin mieli käydä katsomassa tämä uusin toy story, ne kun on lapsuuden lemppareita muutenkin! Aika hyvin mut on nyt vakuutettu, että se on katsomisen arvoinen. No, ei epäilystäkään, herra perunapää vaimoineen pitää siitä viimestään huolen. :------)

    Oikein kivaisa tämä blogisi, kirjoitat ihanan mielenkiintoisesti. :-)

    VastaaPoista
  2. Käy ihmeessä katsomassa, mä tykkäsin tästä kolmosesta enemmän kuin toisesta, ykkösenkin kanssa käy vähän kamppailua mun mielestä.

    Ja kiva että tykkäät, kiitos :). Vähän vaan on ongelmaa, kun ei aina oikein meinaa keksiä kirjoitettavaa ja sit syntyy tällasia tynkäkirjotuksia. Mutta samapa tuo, tää on kuitenkin aika viihteellistä puuhaa.

    VastaaPoista