Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Google Analyticsin tilastoja ja pohdintaa

Olen ennenkin blogin täytteeksi raportoinut tilastoja ja hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Kesän aikana hakusanalistaan on päätynyt m...

Olen ennenkin blogin täytteeksi raportoinut tilastoja ja hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Kesän aikana hakusanalistaan on päätynyt myös aika erikoisia hakuja, joita voisin listata ja kommentoida tässä. Hakusanat tekstin joukossa boldattuna.

Blogiini on löydetty edelleen eniten haulla "olavi uusivirta homo".
Mitään tietoa minulla ei tästä ole, mutta kuvittelisin Olavin olevan tylsä hetero, joka vain uskaltaa esiintyä feminiinisti.
Olavi virittänee myös useimpien ihmisten mielikuvituksen sopiville taajuuksille, sillä myös "olavi uusivirta runkkaa" oli käytetty haku.

"Poikani on homo" on myös verrattain suosittu haku. Hyvä, että vanhemmat ovat heränneet käyttämään Internetiä ja hakemaan aiheettomiin mutta ymmärrettäviin kriiseihinsä vertaistukea ja -kokemuksia. Otan mielelläni vanhempien kommentteja vastaan ja vastailen myös tarvittaessa kysymyksiin!
Ikäväkseni sain huomata, että joku huolestunut vanhempi kutsui samaisessa yhteydessä poikaansa hintiksi. Tällaisesta poika saattaa loukkaantua, ja hakutuloksetkin saattavat olla negatiivissävytteisiä, joten suosittelen käyttämään esimerkiksi homoa hintin sijaan.
Vanhempien ohella löytyi myös sisarushenkilö, jonka "veli on homo". Sinunkin kanssasi kirjoittelen kernaasti. Ja varsinkin veljesi kanssa. Hehe :).

Verrattain paljon on haettu myös "alastomia homopoikia". Niitä ei blogistani, kuten ei elämästänikään, valitettavasti löydy, mutta toivotan onnea etsinnöissä. Linkatkaa tänne, jos herkkupoikia löytyy.
Sinulle, joka etsit "homojen irc-galleriaa", voin suositella Qruiseria.

Joku satunnainen googlaaja on halunnut nähdä, kuinka "Eerika pussaa jotain poikaa". Kuulostaa valitettavan heterolta tämä, ei siis löydy minun blogistani. Ellei Eerika sitten ole tv/cd.

Homot eri ympäristöissä tuntuvat kiinnostavan runsaasti. Etsityissä ovat mm. homo pojat suomessa, turun homopojat ja homo päiväkodissa. Myös erinäisiä kauniita poikia, söpöjä homopoikia, typerää homoa ja taiteilijapoikia on googlattu.

Jukka Takalokin ymmärrettävästi kiinnostavaa ihmisiä. Jokainen on vähän homo-kappaletta on etsitty mm. nimivariaatioilla "jokainen on elämänsä homo", "jokainen on pikkuisen homo" sekä "kaiken vähän homoja". Jukka Takalolle (tai hänen mahdolliselle vaimolleen) olisi ilmeisesti yksityishenkilönäkin vientiä, sillä jotakuta on kiinnostanut kovasti Jukka Takalon vaimo.

Jotkut tuntuvat luulevan, että Googlelle kuuluu paljastaa tietoja itsestään. Hakukenttään on näpytelty mm. "olen 15-vuotias homo". Onnea sinulle varhaisesta ja ilmeisen varmasta identiteetin varmistumisesta. Pidä kuitenkin silmäsi auki, jos vaikka alkavat ne tytötkin vielä kiinnostaa! Nauti myös iästäsi, pian olet vanha tai ainakin 20-vuotias ja nuoruus on ohi.
Henkilötieto-sarjassamme joku kertoo myös, että "sain nuorta kaunista homopoikaa". Onnea sinulle, toivottavasti molemmat nauttivat ja selvisivät ilman morkkista. Nuoren kauniin homopojan saaminen on ihan mukavaa, tiedän sen itsekin. Google Analyticsin kautta sain myös tietooni, että "Miika on ihan vitun homopoika". En osaa tähän sanoa mitään, mutta antaa Miikan olla, jos näin todella on. Turhanpäiväinen homottelu on tyhmää, varsinkin googlelle, joka ei tietoa kovin kummoisesti eteenpäin toimita...

Loppuun voisi kertoa havainnostani, joka saattaa järkyttää nettimaailmaa. Kaiken turhanpäiväisen viihdetiedon ohella jotkut tuntuvat etsivän Internetistä edelleen ihan asiallista faktatietoa.
Homous historialliset romaanit-haun tehneelle voisin mainita ainakin Oscar Wilden romaanin Dorian Grayn muotokuva, joka on sävyltään ja tunnelmaltaan melko homo, vaikkei suoranaisia kiimanhajuisia aktikohtauksia löydykään. Ainakin meidän kylän kirjastosta löytyy ns. hakukoneita, joilla voi etsiä teoksia tietyillä avainsanoilla. En tiedä muiden kylien ja kaupunkien käytännöistä, mutta kannattaa selvittää!
Sinulle, joka pohdit, onko homous helppoa voin vain sanoa, että homouden itsessään ei pitäisi olla mitenkään vaikeaa. Yhteiskunta ajatusmalleineen näistä asioista tekee vaikeita. Homouden helppouskin riippuu hyvin pitkälti henkilöstä.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Nyt on aivan pakko kommentoida. Itsehän halusin löytää jonkun seksuaalivähemmistöön kuuluvan henkilön, jos vaikka löytyisi juttua samoista aiheista mitä itse pohdin, joten googletin "blogspot homot" ja päädyin sinun loistavaan blogiin :-)Olen bi tyttö, joka on aikalailla vielä kaapissa eli vain muutamat kaverit tietää.. Oli pakko lisätä sut heti suosikkeihini ja ruveta seuraamaan sun kirjotuksia!
    t. kaneli

    VastaaPoista