Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BBBBB: Bono, Bare Back, Big Brother....

Taas on vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta. Tein tässä tovi sitten pikaisen piipahduksen Helsinkiin. Mitä ihmettä Helsingissä on tapahtun...

Taas on vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta. Tein tässä tovi sitten pikaisen piipahduksen Helsinkiin. Mitä ihmettä Helsingissä on tapahtunut sitten viime vierailun? Viime vierailusta ei siis suinkaan ole aikaa vielä kahta viikkoakaan. Kaupunkikuvasta tarttui pikaisella silmäyksellä silmiin useita erityisen viehättäviä ja tyylikkäitä herroja. Kaiken huippu oli koiraa ulkoiluttava hintahtava metroseksuaalikaksikko. Tai metroseksuaalihtava hinttikaksikko, sekin on mahdollista ja jopa todennäköistä.


Syynä mielettömien miekkosten bongaamiselle saattaa olla myös alentunut vaatimustaso: syksy ja talvi ovat tulossa, ja pedinlämmittävää syliä kaipaa kiihkeämmin. Ehkä siis biologinen ohjelmistoni saa monenmoiset hirveät ja kauheat katastrofit näyttämään upeilta adoniksilta. Bonolle en sentään ole alkanut lämmetä, vaikka vastakkainasettelussa Bono on... maailman pelastava uusi jeesus vs. turha jeesustelija alan kallistua ensin mainitulle puolelle. Huh huh.

Eilen alkoi Big Brother 2010. Viime kauteen asti vihasin koko ohjelmaa periaatteesta, katsomatta. Viime kauden toisesta jaksosta alkaen aloin kuitenki syystä tai toisesta katsoa, ensin salaa jopa itseltäni. Sitten vapauduin. Ei se ihan paskaa olekaan, varsinkin viime kausi oli ihan viihdyttävä. Nino ja Sampo oli ihania, Ragnarista en erityisemmin perustanut missään vaiheessa.

Tämä kausi sen sijaan ei vaikuta kovin hääviltä. Homona tietysti mielellään katselisi homoja, lesbot ja bi-tytöt sen sijaan ei kummemmin kiinnosta. Ehkä niistäkin sentään jotain saa irti. Jaksan silti kummastella, miten heti ekana yönä kaksi heteromiestä hakeutuu toisiinsa kiinni nukkuessaan? Muistelisin näin käyneen kaudella jos toisella ennenkin. Haistan käsikirjoituksen makua.

(Kuva: SUB)
Heteroudesta huolimatta en voi olla kuolaamatta Villeä. Ihana poika. Nähdyn perusteella hauska, poikamainen, tietää nippelitietoa Disney-leffoista ja on ihan käsittämättömän söpö kolli. Huhuh. Ei haittaisi yhtään, vaikka BB:ssä näytettäisiin erityisiä Ville-spesiaalijaksoja. Katsojia varmasti riittäisi.

Alkutunnari on muuten käsittämättömän huono ja nopeasti kyhätty. Myöskään Talk Shown juontajasta ei ole mitään hyvää sanottavaa, BB extran juontajasta taas tykkään. Mariakin saisi lähteä sieltä heti sunnuntaina, kuvottava harakka yäk.


Tästä tuli nyt hätäinen ja kämäinen postauksen tynkä. Lupaan muuten, että jatkossa Big Brotheria ei käsitellä blogissa näin laajoissa mittakaavoissa. Mutta niin, tämä oli tässä. On kiire katsomaan Big Brotheria...

Ai niin, PS: Mulle voi muuten tätä nykyä mailata! Osoite on tamankylanhomopoika MIUKU gmail PISTE com. Nyt kaikki kuumat kissat ja koirat, näppikset sauhuamaan!

You Might Also Like

0 kommenttia