Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hiljainen heinäkuu

Voi anteeksi, en ole kirjoittanut mitään aikoihin, ja edellinenkin merkintä on surkea seksi-aiheinen nyhjäisy. Tässä välillä on käyty vimma...

Voi anteeksi, en ole kirjoittanut mitään aikoihin, ja edellinenkin merkintä on surkea seksi-aiheinen nyhjäisy.


Tässä välillä on käyty vimmattua blogi- ja mielipidekirjoitus-keskustelua Priden hyökkäyksistä ja ties mistä. Itse en kuitenkaan osaa jäsentää ajatuksiani niin, että niitä julki kannattaisi tuoda. Kaikki asiaankuuluva on sitä paitsi jo sanottu, mielestäni. Jätän aiheen siis kommentoimatta.

Hiljaisuuteni aikana ei elämässäni ole tapahtunut juuri mitään. Paitsi hirvittävän kova ja riehakas känni, jonka seurauksena kerroin erään paikallisen kaappi-bi:n parhaalle ystävälle (sille ainoalle ystävälle, joka ei vielä tiennyt) kaappi-bi:n suuntautumisesta. Tämä kyseinen ystävä oli saanut kauheat raivarit, hyvä minä kun koin asiakseni kertoa. Jos voin yhtään itseäni lohduttaa, niin känni oli tosiaan niin kova, etten ollut varma yhtään mistään seuraavana päivänä. Ja kaverin raivarit olivat suurimmilta osin siitä, että hänelle kerrottiin viimeisenä. Typerästi toimittu kaikesta huolimatta.

Hiljaiselostani huolimatta blogille on ilmaantunut lukijoita, se tekee minut iloiseksi! Vaan kyselkää ja kommentoikaa, armaat lukijat, mistä haluaisitte lukea? Pohdintoja ja kertomuksia arkipäivästä, vai sairaita seksijuttuja vai jotain siltä väliltä? Syksyn tullessa (sitten joskus myöhemmin, ei vielä viikkoihin!) blogikin taas aktivoitunee.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Pohdinnat ja kaikki noiden vaihtoehtojen väliltä on mielenkiintoisimpia luettavia! Mutta jatkahan poika blogin pitämistä siihen tyyliin kuin itse haluat: sillä tavoin se antaa sinusta itsestäsi enemmän meille lukijoille :>

    VastaaPoista