Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rukouksiini on vastattu

"Helsinki Priden puistojuhlassa lavalle nousevat australialainen singer-songwriter Brett Every, X Factorin hopeamitalisti Samuli Ta...

"Helsinki Priden puistojuhlassa lavalle nousevat australialainen
singer-songwriter Brett Every, X Factorin hopeamitalisti Samuli
Taskinen, Jokainen on vähän homo - kappaleellaan nettisensaatioksi
noussut Jukka Takalo sekä kolmen naisen upea musiikkishow Ota minut."

Juuri kun kirjoitin blogiini Takalosta ja siitä, kuinka hänet on saatava Prideen. Myös Samuli Taskinen oli tosi kiva ylläripylläri! Aussimuusikosta ja kolmesta naisesta en tiedä mitään, mutta eivätköhän hekin siinä eväitä ja lonkeroa nauttiessa tule kuunneltua.

Prideä odotellessa siis!

Muuten elämässäni ei ole tapahtunut mitään homoisaa. Jokusen kerran sivulauseissa mainitsemani säätö/poikaystävä/joku on poistunut elämästäni ainakin romanttisessa mielessä. Viime ajat tilanne ahdisti käsittämättömän paljon itseäni, ja vihdoin ja viimein kykenin ottamaan asian puheeksi. Eikä vastapuoli edes skitsahtanut tai ollut raivona, ymmärsi tilanteen ihan hyvin. Jos homma ei toimi, niin ei sille mitään voi. Sovittiin, että voidaan nähdä ja "olla silleen" fiiliksen mukaan, mutta tällä hetkellä omat fiilikset on siinä tilassa, että ei nähdä eikä olla silleen.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Prideen on ollut tarkoitus osallistua tavalla tai toisella, mutta nyt sai hyvän syyn lähteä nimenomaan puistojuhlaan. Takalon Jokainen on vähän homo -biisi on loistava (vaikka parista asiasta voisikin kritisoida). Itse käytin sitä keskustelun avaukseksi ollessani protuleirin Seta-vierailijana.

    Hyvä, että sait asiat selvitettyä sen jonkun kanssa ilman tappeluja ja skitsoamisia. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. Jep, Prideen kannattaa kyllä tulla, ihan Takalonkin takia. Kirjoitin tuosta biisistä jo aiemminkin merkinnän, rullaile tuonne alemmas jos et vielä ole lukenut :).

    VastaaPoista