Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Katson autiota hiekkarantaa, ajatukseni mut kauas kantaa

Nyt on kesä! Loppuviikosta se kuulemma menee taas pois, mutta ennustuksien mukaan koko kesä tulee olemaan lämmin, suloinen, ihana, ikimuisto...

Nyt on kesä! Loppuviikosta se kuulemma menee taas pois, mutta ennustuksien mukaan koko kesä tulee olemaan lämmin, suloinen, ihana, ikimuistoinen ja täynnä rakkautta, lämpöä, viisautta, kesäterasseja, jännitystä ja hillittyä villiyttä. No, meteorologi ennusti lämpöä, itse ennustin nuo loput juuri äsken.

Lämpö tai suoranainen kuumuus tuovat mukanaan tietysti vuodesta toiseen vähäpukeiset naiset ja kröhm, paidattomat pojat ja miehet, joiden katselua en koe mitenkään pahaksi. Tuskin kokevat itsekään, sillä ihan samalla tavalla varmasti tihrustelevat naisia (ja miksei toisiaankin).

Kuten sanoin, on omasta mielestäni katselu täysin sallittua, enkä itse ainakaan kokisi minkäänlaista mustasukkaisuutta tällaisesta. Asia vain tuli mieleen, kun satun usein kulkemaan lentopallokentän ohi, jossa moisia, 15-25-vuotiaita paidattomia komistuksia usein näkee.

Kevään mittaan seurassani on kuitenkin viihtynyt pojanpuolisko. Seurusteluksi kuviota ei vielä voi, tai oikeammin en halua, kutsua, mutta siihen suuntaan ollaan menossa. Häntä tämä katselu tuntuu kuitenkin häiritsevän, kun itsellään ei ole mitään tarvetta katsella. Pitäisikö tässä nyt miettiä toisen mustasukkaisuutta ja sitä, millaisiin mittoihin se vielä voi mennä? Vai lopettaa toisten katselu ohimennen? Vai jatkaako omaa toimintaansa kuten ennenkin?

No, yhtäkaikki kesä on ihana season!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Toisen mustasukkaisuutta kannattaa jossain määrin miettiä, onhan se merkki välittämisestä. Kuitenkin jos täysin tavallinen vieraiden katselu häiritsee eikä sitä pysty ymmärtämään, alkaa tilanne jo kuulostaa sairaalloisen mustasukkaisuuden oireilta. Pääsääntöisesti kaikki katselevat parisuhteessakin ollessaan vieraita, omasta mielestään hyvännäköisiä ihmisiä. Siinä ei siis sinällään ole mitään pahaa, eikä parisuhteen toisen osapuolen tule moisesta loukkaantua, vaikka kuinka väittäisi ettei hän itse katsele muita. Hitto soikoon, itsehän ne ihmiset itsensä muiden katseltavaksi tulevat ja peittävät mitä peittävät. Minusta sinua ei voi velvoittaa ohimennen harrastettua toisten katselua. Parhaimmillaan toisten katselusta voi saada maustetta omaan parisuhteeseen, varsinkin kun molemmat ovat samaa sukupuolta.

  Yleistystä ja ehkä kärkevääkin mielipiteen ilmaisua, mutta en aio pyydellä anteeksi sitä kuka olen.

  Kiitokset hyvästä blogista, tällaista olin jo kaivannutkin. Olet hyvä esimerkki muille pikkukylien ja -kaupunkien nuorille homoille. Itsekin samaan sarjaan kuulun, vaikka ikää onkin päältä 25 vuotta.

  SP

  VastaaPoista
 2. Kutakuinkin noin mä olen itsekin sen ajatellut :). Hyvä, että joku muukin näkee asian noin.

  VastaaPoista