Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kulttuurikatsaus

Mulla on ongelma. En oikein tiedä enää, mitä tänne pitäisi kirjoittaa! Alunperin oli ajatuksena pohdiskella monenmoista, mutta Suomi tarjoaa...

Mulla on ongelma. En oikein tiedä enää, mitä tänne pitäisi kirjoittaa! Alunperin oli ajatuksena pohdiskella monenmoista, mutta Suomi tarjoaa niin vähän homo-aiheita, että blogi kuivuu kasaan. Tänään kuitenkin kirjoitan kulttuuria sivuavista aiheista.

Tänään olin kultturellihomo, kävin (lesbo)ystäväni kanssa katsomassa erästä näyttelyä. Näyttelyssä paikan päällä oli kaksi näyttelyyn osallistuvaa taiteilijaa, jotka ovat epäheteroita niin ikään. Hulvaton ajatus, että välillä näyttelytilassa olleiden henkilöiden epäheterousprosentti oli sata. No, istui siellä nurkassa hiljaa joku hippi lukemassa jotakuta venäläiskirjailijaa, en muista nimeä. Taiteilijahippikin voidaan laskea homoksi. Tai jättää laskuista, koska hän istui hiljaa ja luulin, että hän ei edes ole paikalla.

Luin tuossa juuri muuten, että Suomi saa jälleen homolehden! Normihomolehteä eli NHL:ää aletaan jakaa ilmaisjakeluna kolmessa suuressa kaupungissa, joista muistan tällä haavaa vain Tampereen. Jännää yhtä kaikki, vaikka mainosrahoitteinen lehti epämääräisillä taustavoimilla ei kuulosta kovin lupaavalta. Toisaalta, en selvästikään kuulu kohderyhmään, sillä en asu missään näistä suurista julkaisukaupungeista, enkä varmaan muutenkaan tule lehteä saamaan käsiini. Kovin suurta mielenkiintoakaan julkaisua kohtaan ei toisaalta ole, sillä nimi jo lupailee hölmöä ja naurettavaa. Toisaalta, lyhenne NHL kompensoi mukavalla tavalla.

Ensi viikonloppuna suuntaan Helsinkiin. Helsingissä on aivan liikaa kaikkea. Maailma kylässä, Ylex Pop, Kumpulan kyläjuhlat sekä vielä jonkinmoinen Olivia-lehden järjestämä muotitapahtuma, jossa paikalla ovat mm. Maria Veitola sekä Vuokko Hovatta. Kaikissa edellämainituissa tapahtumissa on must-see-esiintyjiä, valitettavasti ainakin Kumpula ja Yleäxä möyhäävät yhtäaikaa. Kauhea valinnanvaikeus: katsoako Herra Ylppöä Ihmisineen hyvältä paikalta Ylex Popissa vaiko rymistää pää kolmantena päänä Kumpulaan katsomaan lyhyt mutta spesiaali setti PMMP:tä? Voi kuinka minua kiusataan tällaisella.

Loppukevennyksenä mainittakoon hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Olavi Uusivirta (ja herran lievä hinttimäisyys) ovat pohdituttaneet muitakin kuin itseäni: "Olavi Uusivirta homo" sekä "Olavi Uusivirta kaapista" ovat tuoneet blogiini vierailijoita. Myös "söpö homopoika bi" oli tuonut blogiini. Kovin hauskoja hakusanoja ei toistaiseksi ole, mutta hauska huomata, että esimerkiksi Olavi on mietityttänyt muitakin! Blogissa käyneiden ihmisten määräkin yllätti, vaikka määrä ei koko maapallon väestöön verrattuna ollutkaan vielä mitään. Blogilleni tuntuu kuitenkin olevan kysyntää. Blogia saa toki markkinoida eteenpäinkin!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. oli miten oli; ainakin Olavi on ihana ja lahjakas!

    VastaaPoista